Câteva cuvinte despre noi

Scurta definiție a companiei noastre o reprezintă seriozitatea.

Singurul dealer autorizat al Jekko Cranes din România

Lider mondial în producția de macarale spider și macarale pe baterie, Jekko Cranes este unul dintre cei mai importanți colaboratori ai noștri.

Peste 15 ani de experiență în mai multe divizii.

Încă din anul 2007, compania noastră, Kerekes & Co este furnizor de echipamente pentru prelucrări mecanice, menținând relații de lungă durată cu majoritatea clienților.

Închiriere? Avem:

Cea mai mare flotă de închiriere minimacarale din Europa de Est.

Suntem unicul reprezentant din România al liderului mondial JEKKO CRANES.

Și nu numai, încă de la început colaborăm și reprezentăm unele dintre cele mai mari companii din piață, precum: SUNWARD CRANES, BOCKER CRANES, Nacelele Nifty UK, LGMG și mulți alți jucători importanți

 

Peste 15 ani de experiență în business.

La noi totul se întâmplă pe baza expertizei.

Domeniul macaralelor tip spider fiind nou a reprezentat pentru noi nu numai o provocare, dar și o experiență memorabilă care ne-a învățat să ne adaptăm în funcție de fiecare situație individuală, ne-am luptat cu foarte multe dificultăți precum: Lipsa service-urilor, lipsa operatorilor calificați și multe alte probleme pentru care am găsit soluții atât pentru noi cât și pentru clienții noștri. Pe baza acestor fapte am reușit astăzi să devenim firma cu cea mai bună flotă de închiriere macarale spider din Europa de Est.